top of page

TYPIQUE Autumn night edition

Een nieuw partyconcept is geboren! TYPIQUE!

TYPIQUE is een partyconcept dat bedacht werd door ervaren rotten in het nightlife/horeca wereldje! TYPIQUE volgt de 4 seizoenen en gaan themagebonden avonden organiseren.

Dit keer was het volop herfst, buiten was het net winderig en regenachtig zo was de toon al direct gezet voor een geslaagd event : Autumn night :)


De locatie waar de eerste editie plaats vond was een oud fabrieksgebouw Artcube (Galveston) in Gent. Een mooi ogend gebouw verlicht met het typisch TYPIQUE roos. Wat het direct erg herkenbaar maakte!


Eenmaal binnen werden we welkom geheten door één van de organisatoren van de avond die ons een sympathieke hostess aanwees die ons naar de zaal bracht! Ik had hierbij een erg professioneel gevoel! Het voelde totaal niet houterig of hautain maar gewoon stijlvol aan! En zo heb ik het graag, op een ongedwongen manier in de watten gelegd worden!

Dit was ook direct de sfeer van de avond! Je had erg beleefde en vriendelijke obers die hun job met passie uitvoerden! Je kwam niets te kort en elke vraag werd met een brede glimlach onthaald!

DJ's waren ondanks het vroege tijdstip dat wij arriveerden onmiddellijk mee, hier bedoel ik dan vooral dat ze direct goede platen oplegden om het volk mee te krijgen! Niet teveel loungie maar onmiddellijk knallen! Tijd om je te vervelen had je hier niet, want ook al erg vroeg kwamen dansers de sfeer erin brengen zoals in de good old times op kleine podia's tussen het publiek!


De leeftijdgrens van 21+ is zeker een pluspunt, ik had zelf het gevoel dat de gemiddelde leeftijd nog een stuk hoger lag, hierdoor ook een goede sfeer met een publiek die maar voor één ding kwam en dat was om lekker te feesten!


Na de succesvolle eerste editie, garandeerde de organisatie me dat er zeker een vervolg zal komen in het volgende seizoen. WINTER night. Ik kijk uit naar de nieuwe locatie, de nieuwe decoratie, maar vooral naar dezelfde vibe die er zal hangen net als de vorige editie! Hopelijk staat er dan ook Malibu op de kaart want dat is het enigste dat wij misten ;-)


TYPIQUE! Proficiat met jullie geslaagde eerste editie! Wij waren blij dat we erbij waren en véél succes in de volgende editie! See You!


Grtz,


StefkenOnTour




Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page