top of page

Opening "Schitterend Verlangen"

We verlangen allemaal in het leven, verlangen naar kleine dingen maar ook naar rijkdom op welke manier dan ook. In de expo 'Schitterend Verlangen' kan je ontdekken hoe mensen die verlangens tastbaar maken in opvallende objecten, veelal in diamant.


Van diamant naar Antwerpen is maar een kleine stap. Antwerpen is de diamant hoofdstad van de wereld! Ze pakken dan ook dit jaar uit met de slogan "In Antwerp we speak diamond" binnen deze campagne hoort de expo "Schitterend verlangen" zeker thuis!


In de expo kan je de diadeem van koningin Elisabeth, de verlovingsring van Maria van Bourgondië, ook de schitterende juwelen van celebs terugvinden. dus zowel klassieke als moderne juwelen. Maar daarnaast ook hedendaagse werken die de verlangens naar diamant of schittering kritisch bekijken. Je kan deze expo bezoeken van woensdag 18 oktober 2017 tot zondag 14 januari 2018 van 10:00 tot 17:00 in de schitterende locatie Het MAS.


Foto's van de expo zelf hou ik bewust voor mezelf! omdat de kunstwerken veel mooier in het echt zijn en twee dan zou er niets meer zijn om te ontdekken! Mijn favorietjes geef ik wel mee en dat zijn de werken van Jan Fabre! Check it out!


Openingsavond

De openingsavond was een fijne gezellige avond waar directeur, en schepenen de expo feestelijk openden, we dronken een glaasje met een hapje en konden ook een kans wagen op de coindozer waar er echte diamanten mee te winnen vielen! Helaas hadden we geen geluk in het spel, maar dat is goed nieuws want als ik me niet vergis kan je zelf nog je kans gaan wagen op deze jetonnekes machine :). De prachtige coindozer flikkert even hard als een diamant!


Thx voor de invitatie PravdaPressroom & "Schitterend Verlangen"! Wij hebben genoten van de avond en de expositie!











Grtz,

StefkenOnTour




Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page