top of page

Extravaganza at Studio 54 Sportpaleis

Studio54 Sportpaleis was aan zijn 16de editie toe! Voor mij was het een 13 jaar geleden dat ik dit partyconcept nog is bezocht had! Ik keek er dan ook enorm naar uit om terug de magie van Studio54 te ervaren!

Studio54 was anders dan vroeger, als je in de zaal gedropt zou worden had je geen flauw idee dat je in het sportpaleis was. de volledige zaal was omgetoverd tot een gezellige en loungie discotempel. Bordeaux rode wanden en zwart gaven de zaal een warme sfeer.


Natalia & Nathalie Meskens kwamen eigenlijk het feestje in gang trappen. Een verrassende Meskens die het nu enkel van haar zangkwaliteiten moest hebben en niet van haar humor zette de zaal volledig in vuur. Natalia bracht dit nog een niveau hoger zoals we gewoon van haar zijn. De chemie spatte eraf als Nathalie en Natalia de show afsloten. De sfeer zat er vanaf dan pas echt in en de duizenden feestvierders gingen uit de bol. Doorheen de nacht kwamen extravagante dansers en danseressen met weinig verhullende stukjes stof en af en toe een blote borst. Maar allemaal met stijl!


Minder confetti, minder dragqueens, minder extra acts dan 13 jaar geleden maar voor mij was het een leuke avond vol met zingen en dansen op de leukste Disco en Groovie hits!


Tot volgend jaar Studio54!


Greetz,

StefkenOnTour

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page