top of page

Weekend vol Desperados in Barcelona!

Ik ben één van de gelukkigen die met Desperados de vlieger mocht nemen richting het geweldige Barcelona, één van men favoriete Spaanse steden trouwens! Een weekend vol Desperadosness stond op ons te wachten!



Dag 1 stond een lunch te wachten op ons in Restaurante Bananas met een bucket vol gekoelde Desperados flesjes natuurlijk. De innerlijke mens werd gesterkt en we leerden elkaar wat kennen in een Instagramproof location :).


Terug aangekomen aan ons prachtig hotel stond er een welkomstpakketje te wachten op ons met leuke goodies op de kamer met een prachtig zicht over de stad! Snel douchen, aankleden en klaar staan om met alle genodigden over vele landen te gaan feesten in een deel van Barcelona dat ik niet kende. Een hangar was ingericht als foodtruckfestival, Lekkere streetfood, leuke atmosfeer! Na het eten gingen wanden opzij en stonden we plots op een grote dansvloer te dansen tot in de nacht!


Dag 2 was een moeilijk begin! Toch iets teveel Desperados gedronken de avond ervoor, even snel naar het ontbijt gegaan van ons hotel om iets klein te eten en te drinken want om 10u30 vertrokken we richting Barcelona strand om te ontbijten (lees BBQ) met Desperados natuurlijk. je kon er een DJ workshop volgen, werken met Grafitti of gewoon een Urban wandeling maken. Het was stralend weer dus koos ik zelf om even te verpozen op het strand.

terug naar het hotel voor wat te verfrissen en ons op te maken voor het doel van het weekend SKYFEST!!!


Skyfest was gelegen op een secret location buiten Barcelona op een vliegveld: Lasershows, Lichtshows met luchtballonen, en Elrow magic. Het was een prachtig spektakel! Op die avond kreeg ik te horen van de verantwoordelijke van Desperados dat we ook een Luchtdoop kregen! Zalig gevoel was dat om 50 meter boven het festival te hangen.

Skyfest was een erg uniek festival! leuke experience en zeker leuk als afsluiter voor mijn festival zomer :-)


De laatste dag was een vrije dag en kozen we om even de Ramblas te bezoeken, iets te gaan eten in Taperia Prinsessia en gingen we nog wat gaan chillen aan het zwembad bij Jolien & Barbara!

Wat een leuke ervaring! Wat een vermoeiend maar zo een uniek weekend! Bedankt Desperados voor deze beleving!

Greetz

StefkenOnTour

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page