top of page

Happy Birthday Remington #Remington80Years

Hip Hip Hoera voor Remington...


Remington bestaat 80 jaar en dit was de ideale gelegenheid om hun nieuwe Keratin Protect lijn voor te stellen in een uniek kader, HAVN. Een gerestaureerde kerk omgetoverd tot een hippe event locatie. De priester van dienst was een DJ die de sfeer er helemaal inbracht.



Je kon er netwerken met andere bloggers, er waren kappers, barbier om de haartjes on fleek te maken met Remington producten. Een heus buffet met erg veel lekkers en drankjes hadden we ook zeker niet te kort. Shoutout voor Yapado Pressroom, die de organisatie voor dit event op hen namen.




Ook stond er op het event een standje met HAVN gin en rum. leuk om even te kunnen tasten van alle soorten en de smaken echt te laten circuleren in je mond. Naast een leuk design, smaken deze HAVN dranken super lekker! Mijn facorietje was de HAVN Rum met venkelzaad, druiven en lavendel! #engeltjedatopdetongpist :o)






Nu terug naar de Remington producten, Mijn persoonlijk ultieme product was de Durablade, een toestel waar je je mee kan scheren, trimmen en stylen. Persoonlijk kan ik met dit product wanneer men haren iets langer worden men bakkebaarden perfect bijwerken door de precisie van de scheerkop. Ik heb het dan ook de dag nadien onmiddelijk getest op onze trip naar Barcelona :) Goedgekeurd!



Bedankt aan Yapado Pressroom & Remington voor de invitatie! We hebben er van genoten!


Greetz,

StefkenOnTour


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page