top of page

Backstage met Henri PFR op Brussels Summer Festival #OveralMetMijMee

Zenuwen gierden door ons lijf, wat gaan we in godsnaam vertellen of vragen, hopelijk is hij sympathiek...! Zo stonden we om 20u op straat te wachten op onze date voor de avond.

We werden vriendelijk onthaald door Geraldine, een medewerkster van het promobureau. Ze overliep met ons de planning van de avond en die zag er veelbelovend uit. Wij dachten dat we Henri even goededag mochten zeggen en dan weer weg. Maar het was veel meer dan dat!


Om 20u30 was het zover... we werden met camera en geluidsmannen naar boven gebracht naar de loge van Henri PFR. We klopten aan en daar stond een spontane jongeman down to earth! Het eerste moment was wat onwennig met de camera's op ons gericht maar daarna als de camera's op afstand filmden konden we spontaan praten over de festivals die hij heeft gespeeld, de festivals die wij bezocht hadden. Hij vertelde spontaan over zijns schooltijd met Felix De Laet (Lost Frequencies), ze stopten samen om 200% op hun muziek te kunnen storten en kijk met welk super resultaat! Hij nam ons mee door de backstage en loges, gaf uitleg bij de visuals die ze aan het programmeren waren voor de show later die avond,... Ook gingen we samen naar de Mainstage van BSF en daar konden we proeven hoe het voelt om op een podium te staan achter een DJ Booth! Fantastische ervaring en misschien kan ik hier wel zeggen dat er een puntje van mijn Bucketlist is geschrapt!

Na onze rondleiding gingen we een hapje eten in de backstageruimte van BSF, dronken we een pintje en begaven we ons naar het festival terrein waar we de set van Henri PFR konden meepikken. Zalige set trouwens, en dat zeg ik niet omdat Henri ons hart gestolen heeft door zijn sympathie, maar gewoon omdat het zo was! Met een goed gevulde mand vol met TICTAC gekregen van Henri & een leuke herrinering aan deze dag vertrokken we huiswaarts!


Deze avond werd volledig mogelijk gemaakt door TicTac! En ons bezoek zal binnenkort verschijnen op de TicTac kanalen op de sociale media.

Henri PFR, Bedankt voor deze super ervaring! Blijf wie je bent en nog massa's succes in je muzikale carriere!

Tic Tac & Geraldine! Bedankt voor de geweldige ontvangst!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page