top of page

Lokerse Feesten #OveralMetMijMee

De Lokerse feesten, een tiendaags festival in het hartje van Lokeren. Wij gingen dinsdag 8 augustus voor onze allereerste keer langs! Tom Odell, Het Zesde Metaal en Stamino stonden op mainstage die trouwens een industriele look had.

Een bummer was het weer die dag, het regende pijpestelen en ook in de avond kregen we geregeld buien over ons hoofd heen. Hierdoor een magere opkomst die dag maar dat vond ik niet erg. Zo konden we gewoon helemaal op de eerste rij genieten van de stem van Tom Odell. Piano en zijn stem de perfecte combinatie!

Voor de 2de stage, was het even zoeken. hiervoor moesten we het festival domein verlaten en via een andere weg konden we naar de RedbullElektropedia stage gaan. Ideaal om te schuilen voor de regen, lekker warm, droog en stomende beatz. Net zoals op Dour was hier de lichtshow terug fantastisch!

Lokerse Feesten 10 dagen een diversiteit aan muziek!

Shuttledienst is er ook voorzien, tof wanneer je toekomt, wanneer je naar huis wil moet je soms wel wat wachten wat het minder fijn maakt ook omdat niemand kon zeggen hoe lang je ongeveer moest wachten! Maar dit kon onze avond niet vergallen!

Lokeren bedankt voor de ervaring!

Greetz,

StefkenOnTour

Orange netwerktest:

Livevideos sharen: Check

Foto's uploaden: Check

Bellen: Check

Instastories maken: Check

Snapchat: Check

Timetable checken online: Check


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page