top of page

Fantastisch Fantasia Festival #OveralMetMijMee


Fantasia Festival is een dance festival in Hamme-Zogge. Een festival die de prijs van toegangstickets erg laag tot gratis houdt. je kan ofwel gratis (beperkt) tickets bestellen ofwel een ticket aan €5 waar je gegarandeerd toegang mee krijgt.


Ondanks de goedkope tickets was het een volwaardig festival met drie stages (Mainstage, Desperados Stage & House tent) Voor ieder wat wils dus met een leuke line up waarvan Double Pleasure, Ummet Ozcan, Regi, Wout, Sem Thomasson om enkele van de zovele te noemen. De mainstage was ondanks het vrij jonge festival mooi uitgerust welliswaar met doeken voor stellingen, maar dat stoorde totaal niet. De beleving was er!



Door de goedkope tickets is het festival ook een succes met massa mensen en dat is natuurlijk wel een nadeel als je moet aanschuiven voor een hamburger of frietje. Hierdoor kon je al vrij lang staan aanschuiven en ontstonden er wel is strubbelingen onder de wachtenden. Meer eetkraampjes zijn dus zeker welkom! in tegenstelling tot de drankvoorzieningen waar de bediening erg vlot ging!


Funzone... Ook hier was terug een Funzone met springkasteel met hindernissen voorzien. Hier is mijn mening over dat dit eigenlijk niet hoeft op een festival, Maar hey wie ben ik! Ieder zijn zin! :)


Fantasia Festival heeft me dus verrast in de postieve zin en volgend jaar staan we terug op de eerste rij!


Orange netwerktest:

Livevideos sharen: Check

Foto's uploaden: Check

Bellen: Check

Instastories maken: Check

Snapchat: Check

Timetable checken online: Check


Link naar het festival:



Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page